Lediga jobb

Just nu söker LEVA:

Ingenjör till VA utvecklingPDF

Spontansökningar kan mailas till jobbansokan@levailysekil.se


LEVA i Lysekil AB är ett bolag som ägs av Lysekil Stadshus AB. Här arbetar ett 90-tal anställda och verksamheten omsätter ca 210Mkr om året. Bolaget ansvarar för att elnät, vatten, avlopp och fjärrvärme fungerar i Lysekils kommun. Dessutom driver bolaget två vindkraftverk och säljer närproducerad el samt underhåller gator, parker och fritidsområden i Lysekils kommun. LEVA är ett bolag som månar om hållbarhet, utveckling och medarbetarglädje!

Vill du bo och arbeta i en fantastisk miljö. På LEVA i Lysekil kan du förena dessa ting.

Vår vision är:

LEVA för framtid och utveckling mot ett tryggt och hållbart samhälle med kunden i fokus

Med trygg menar vi: att möta kundernas och ägarnas krav på kvalité och hög leveranssäkerhet till en prisvärd nivå. Våra tjänster är grunden till att samhället fungerar och skall vara tillgängliga när våra kunder avser nyttja dom.

Med hållbart menar vi: ett samhälle där både ekonomisk tillväxt och social välfärd förenas med en god miljö. I allt vi gör, ser vi till den långsiktiga samhällsnyttan så att du, jag och kommande generationer får samma eller bättre möjligheter.

Innebär ditt nya arbete en flytt för dig och din partner?

Innebär ditt nya jobb en flytt för dig och din partner? Vi samarbetar med medflyttarservice som erbjuder hjälp att hitta sysselsättningsmöjligheter för din partner. För mer information se www.medflyttarservice.selänk till annan webbplats